Van 10 - 13 september is in het Singer museum te Laren Salon Residence. Interior designer Brecht Murré heeft hier een prachtige slaapkamer ingericht waarbij het Blaericumsch Vloerenhuys

Lees meer...

Er zijn verschillende manieren van vloerafwerking. Vloerwas is een van de oudste manieren om een vloer mee af te werken. Hier kunt u speciale producten voor gebruiken van diverse merken, zoals Woca, Lecol en Parketteur.

Lees meer...

Onze nieuwe website is in de lucht. Na heel veel werk achter de schermen, wilden wij u een frisse look gunnen en bovendien is onze vernieuwde website ook geschikt voor tablets en mobiele telefoons !

Lees meer...

Een ‘warme douche’ krijgen van het bekende Tros programma Radar is iets bijzonders. Dat realiseert Blaericumsch Vloerenhuys zich maar al te goed en daarom wordt het uitgebreid gevierd met leuke acties voor alle klanten, bijvoorbeeld met flinke kortingen op eikenhouten vloeren.

Lees meer...

Wanneer u een mooie kwaliteitsvloer heeft, wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden. Producten rondom vloer onderhoud vindt u bij www.uwvloerspecialist.nl. In deze webshop kunt u al uw vloer producten online bestellen. Alles wordt namelijk netjes bij u thuisbezorgd!

Lees meer...

Vol trots kunnen wij u melden dat wij genomineerd zijn door het consumentenprogramma Tros Radar voor een warme douche. Dankzij een zeer tevreden klant gaan wij deze prijs binnenkort ontvangen in het consumentenprogramma. Binnenkort leest u hier het uitgebreide verslag van de uitreiking.

Lees meer...

Een goede vloer onderhoud is onontbeerlijk. Zeker als je lang wilt genieten van je vloer en deze mooi wilt houden. Of je nu een laminaatvloer, parketvloer of PVC-vloer hebt, voor elke vloer bestaan er diverse producten. Zowel voor de reiniging als voor de vloer onderhoud.

Lees meer...