Persbericht Blaericumsch Vloerenhuys

Een ‘warme douche’ krijgen van het bekende Tros programma Radar is iets bijzonders. Dat realiseert Blaericumsch Vloerenhuys zich maar al te goed en daarom wordt het uitgebreid gevierd met leuke acties voor alle klanten, bijvoorbeeld met flinke kortingen op eikenhouten vloeren.

De aanschaf van een nieuwe houten vloer is een hele investering. Natuurlijk moet de vloer zelf worden gekocht, maar deze moet ook worden gelegd en in de olie worden gezet. Dan is het heel zuur als na het leggen en oliën de hond over de vloer loopt, waardoor de vloer weer helemaal overnieuw in de lak moet. Het gebeurde een klant van Blaericumsch Vloerenhuys. Maar gelukkig was dit ongelukje geen enkel probleem voor de parketspecialist: de vloer werd gratis hersteld. Niet vreemd dus dat de vloerenspecialist door Tros Radar in het zonnetje wordt gezet met de ‘warme douche’!

Hoogstaande kwaliteitsvloeren

Blaericumsch Vloerenhuys is een parketspeciaalzaak voor eerlijke en kwalitatief hoogstaande vloeren. Klassieke of moderne vloeren in alle denkbare soorten hout en voor diverse prijsklassen. Het is zelfs mogelijk om een eigen ontwerp aan te dragen of een bedrijfslogo of familiewapen in de vloer aan te laten brengen. Door hoogstaande kwaliteitsproducten te gebruiken en deze met grote zorg te verwerken wordt een vloer gecreëerd die bij elk interieur past en perfect aansluit bij de wensen van de klant.

Hét adres voor vloeronderhoud

Daarnaast is Blaericumsch Vloerenhuys ook specialist op het gebied van onderhoud. Een mooie houten vloer moet namelijk wel goed onderhouden worden. Alle producten rondom vloeronderhoud zijn nu te vinden op Uw Vloerspecialist. Soms is het lastig om het juiste product voor een vloer te vinden of is het verstandig één bepaald merk te gebruiken. In beide gevallen is Uw Vloerspecialist de beste keuze. De medewerkers van de webshop kunnen iedereen goed op weg helpen en van belangrijke informatie voorzien rondom de verzorging van elke vloer. Naast onderhoudsproducten voor houten vloeren is kunnen er ook onderhoudsproducten worden gekocht voor vloeren van laminaat, pvc, kurk en voor buitenhout. Alle bestellingen die voor 16:00 worden geplaatst worden dezelfde dag nog verstuurd.

Mooie acties

Om te vieren dat Blaericumsch Vloerenhuys de warme douche krijgt van Tros Radar zijn er nu leuke acties te vinden op de website, zoals 10% korting op schuurvloeren vanaf €18 per m². Een vloer gemaakt van eiken duoplank Rustiek (AB 19cm breed met vellingkant en een toplaag van 4mm) is nu verkrijgbaar vanaf €73,95 per m² inclusief legwerk en kleurolie naar keuze en een eiken visgraatvloer van 6mm dik kan nu worden besteld voor €94,95 per m², inclusief legwerk en kleurolie naar keuze. Geïntereseerden in deze aanbiedingen kunnen bij Blaericums Vloerenhuys terecht voor de voorwaarden van deze acties.