Parketschade

Schade aan uw vloer kan altijd ontstaan. Soms door brand, door lekkage of door een simpel ongelukje. Als u schade heeft aan uw vloer kunt u uw verzekering verzoeken om ons de vloer te laten beoordelen.

Wij maken dan een rapport van de schade op voor uw verzekering. U bent vervolgens vrij in de keuze die u maakt voor het bedrijf dat zorgt voor herstel van uw vloer. De verzekeringsmaatschappij kan hooguit een bedrijf voordragen dat het herstel van uw vloer kan verzorgen.

Het is heel belangrijk dat de schade aan uw vloer deskundig hersteld wordt. De vloer moet immers nog jaren mee. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van parket of laminaatvloeren met schade, zoals bijvoorbeeld waterschade, brandschade of beschadigingen zoals deuken en krassen. Wij maken bij elke schade een afweging of herstel mogelijk is of dat de vloer vervangen dient te worden. Herstel van de schade aan de vloer is vaker mogelijk dan u denkt. Na vakkundig herstel is er van de schade aan uw vloer niks meer te zien. Mocht het zo zijn dat wij de schade niet zodanig kunnen herstellen dat er niks meer van te zien is, dan zullen wij adviseren het beschadigde deel van uw vloer te vervangen.