Vloer onderhoud producten

Een goede vloer onderhoud is onontbeerlijk. Zeker als je lang wilt genieten van je vloer en deze mooi wilt houden. Of je nu een laminaatvloer, parketvloer of PVC-vloer hebt, voor elke vloer bestaan er diverse producten. Zowel voor de reiniging als voor de vloer onderhoud.

Binnen de vloerenbranche zijn een groot aantal kwalitatieve A-merken actief. Deze merken ontwikkelen speciale producten voor de vloer onderhoud. Neem bijvoorbeeld het Deense merk Woca (vroeger beter bekend onder de naam Trip Trap). Woca producten worden verkocht over de hele wereld. Van Europa tot China en van Amerika tot Azie. Dit merk is ook het grootst in Denemarken als het gaat om houtbehandelingsproducten.

Maar er bestaan meer grote merken. Zoals Lecol, Blue Dolphin, Aquamarijn en Osmo die verschillende producten voor de vloer onderhoud ontwikkelen. Alle producten hebben een specifieke functie. Bijvoorbeeld om de vloer schoon te krijgen of juist met lak of vloerwas te af te werken. Een briljantschone vloer en een perfecte glans is het resultaat.

Waar te koop?

Alle vloer onderhoud producten van veel verschillende merken kunt u in onze winkel verkrijgen. Daarnaast kunt u alle vloer onderhoud producten ook online bestellen bij www.uwvloerspecialist.nl.