Bedrijf

Blaericumsch Vloerenhuys is een parketspeciaalzaak dat sinds 13 juli 2002 , gestart aan de torenlaan in Blaricum, nu gevestigd aan de Kloosterweg 39c in Laren.

Na jarenlang als parketteur te hebben gewerkt is Robbert Kouwenhoven aan deze nieuwe uitdaging begonnen. Nu ruim 10 jaar later is het een gevestigde naam in deze wereld geworden. Met zijn jarenlange ervaring in de parketwereld heeft hij een uitstekende naam verworven als verkooppunt van eerlijke en kwalitatief hoogstaande vloeren. Alle wensen worden mogelijk gemaakt door zijn expertise. Van klassiek tot moderne vloeren in alle denkbare houtsoorten voor ieder zijn portemonnee kunt u hier terecht. Zelfs een eigen ontwerp, bedrijfslogo of familiewapen behoren tot de mogelijkheden. Door gebruik te maken van hoogstaande kwaliteitsproducten die met de grootste zorg worden verwerkt wordt er een vloer gecreëerd dat in ieder interieur past en de uitstraling krijgt die u ervan verwacht. Bij ons bent u dus aan het juiste adres.

Ook wordt er veel zorg besteed aan het onderhoud van onze vloeren. Van deze dienst wordt veelvuldig gebruik gemaakt door onze klanten. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud hiervan en zullen wij deze taak van u kunnen overnemen. Zo ook hebben wij een moderne internetwinkel waarin u alle merken onderhoudsproducten kunt verkrijgen tegen scherpe prijzen.

Na een grondige verbouwing van onze winkel in juli 2012 hebben wij een moderne eigentijdse en strak interieur gekregen waarin u in alle rust uw vloer kunt kiezen of samenstellen onder het genot van een kop koffie. Uiteraard kunnen wij geheel vrijblijvend u een aanbod doen voor de gewenste vloer zonder enige koopverplichting. Uiteraard verwelkomen wij u graag.

VPL

De VPL staat voor Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Wat zijn de voordelen voor u als consument om bij een winkellier aangesloten bij de VPL uw parketvloer te kopen?

De aanschaf van een parketvloer is best een kostbare investering waarbij een aantal zaken heel belangrijk zijn. U wilt toch optimaal en zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer?

De kwaliteit in begeleiding, advisering, leveringsvoorwaarden, vakkennis, vakmanschap, nazorg en garantievoorwaarden zijn allemaal vastgelegd volgens strenge normen en eisen door de VPL. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan dan bestaat er de geschillencommisie parket die over naleving van deze voorwaarden waakt.

Via onderstaande link kunt u de leveringsvoorwaarden van de VPL inzien..

VPL leveringsvoorwaarden

Onze voordelen

Deskundig advies Uitstekende service Ambachtelijk vakmanschap Lid van VPL Verzorgen van onderhoud