Vloerwas gebruiken

Er zijn verschillende manieren van vloerafwerking. Vloerwas is een van de oudste manieren om een vloer mee af te werken. Hier kunt u speciale producten voor gebruiken van diverse merken, zoals Woca, Lecol en Parketteur.

Het grote voordeel van vloerwas is dat uw vloer bij regelmatig onderhoud met vloerwas steeds voller en mooier wordt. Dit geeft een prachtige uitstraling en dat valt meteen op. Bovendien is vloerwas waterbestendig. Wel vraagt vloerwas regelmatig onderhoud, met name in het begin. Wilt u dat uw vloer nog meer gaat glanzen? Door uw vloer eenvoudig op te boenen kunt u dit in een handomdraai bereiken. Een erg prettig product voor de vloerafwerking dus.

Vloer reinigen

U kunt uw vloer, die afgewerkt is met vloerwas, met verschillende kwalitatieve producten reinigen. Doet u dat alstublieft niet met een allesreiniger, want na verloop zal de vloer daardoor minder mooi worden. Verschillende merken als Blue Dolphin, Parketman, Dumby en Lecol hebben speciale producten ontwikkeld om uw vloer netjes en schoon te houden. Zo heb je bijvoorbeeld de Blue Dolphin Eco Multicleaner of de Dumby Intensiefreiniger voor wasvloeren. Welk merk u prefereert, hangt af van uw persoonlijke voorkeur.