Dit zijn massief houten plankjes zonder mes en groef van circa 6 mm dik. Deze worden verlijmd en gespijkerd aan een spaanplaat ondervloer. Tapisvloeren zijn er in zeer veel verschillende houtsoorten en motieven. Hiermee kan werkelijk alles worden gerealiseerd. Van eigen ontwerp tot familiewapens en meer.

Lees meer...

Mozaïekparket bestaat uit blokjes van 12 tot 16 cm die weer bestaan uit een aantal latjes. Deze blokjes worden weer haaks op elkaar geplaatst, waardoor je het mozaïekpatroon krijgt.

Lees meer...

Bourgognevloeren bestaan uit massief houten delen zonder mes en groef. Ze zijn plusminus 9 mm dik en zijn voorzien van al dan niet een vellingkant (v-groef). Hierdoor krijg je de uitstraling van een planken vloer, maar de eigenschappen van een tapisvloer.

Lees meer...

Lamelvloeren zijn voorgefabriceerde parketvloeren in verschillende houtsoorten, uitvoeringen en afmetingen. Lamelvloeren worden opgebouwd uit drie lagen. De toplaag van 3-4 mm met als basis twee lagen kruislings gelijmd vurenhout.

Lees meer...

Duoplanken zijn voorgefabriceerde parketvloeren in verschillende houtsoorten, uitvoeringen en afwerkingen. Duoplanken worden zwevend geplaatst of kunnen rechtstreeks verlijmd worden op een zand cement dekvloer.

Lees meer...

Fineer vloeren bestaan uit HDF/MDF delen met een toplaag van circa 0,6mm fineer. De toplaag bestaat dus uit echt hout en is in veel verschillende houtsoorten en uitvoeringen verkrijgbaar. De toplaag is weliswaar dun maar heeft toch een lange levensduur.

Lees meer...

Massieve planken zijn geschaafde en geschuurde planken verkrijgbaar in alle houtsoorten. De planken hebben rondom een messing en groefverbinding. Massieve planken worden zowel zwevend als vol verlijmd gelegd, (hele plank in de lijm plus blind vernagelen).

Lees meer...

PVC vloeren zijn kunststof vloeren opgebouwd uit verschillende lagen PVC. Ze zijn sterk, duurzaam en eenvoudig in het onderhoud. De vloer kan worden verlijmd op een vlakke geëgaliseerde betonvloer of op een zwevend geplaatste ondervloer.

Lees meer...

Verouderde vloeren worden over het algemeen van eikenhout gemaakt. Ze kunnen als lamel, tapis en massieve vloeren voorkomen. Verouderde vloeren worden gemaakt door vloerdelen samen met spijkers, stenen, bouten en moeren in een grote trommel rond te laten draaien

Lees meer...

Laminaat is een zeer populaire vloerafwerking tegenwoordig. Deze vloerafwerking is vaak zo natuurgetrouw dat het nauwelijks meer te onderscheiden is van echt hout. Maar de opbouw is wezenlijk verschillend ten opzichte van andere vloeren.

Lees meer...

Prefab vloeren zijn zoals de naam het al zegt fabrieksmatig voorbehandelde vloeren. Prefab vloeren bestaan er in vele houtsoorten, maten, afwerkingen en patronen. Wij werken met een tweelaags prefab systeem.

Lees meer...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lees meer...